Márványlap tisztítás

Tiszta és fényes padlók, minden nap!

A Twister gyémántpad-ek kihozzák az Ön padlójának legjobb tulajdonságait, melyek talán nem is láthatóak az adott pillanatban. Az elért eredmények lélegzet-elállítóak! A Twister olyan egyedülálló eljárás, amellyel újjá varázsolhatja unalmas, kopott padlót, tiszta, fényes és ragyogóan felpolírozott padlóvá. Sem polírozó anyagra, sem padlóviaszra nem lesz többé szüksége! A titok a billiónyi mikroszkopikus gyémánt mechanikus tisztítóerejében rejlik. Ezek az apróságok vegyszerek helyett, mechanikus módon tisztítják és polírozzák fel a padlót.

Környezetbarát tisztítás, csak víz kell hozzá mindössze!

A környezetbarát tisztítási módszer választása mindenkinek és mindenképpen előnyös. A Twister módszer a hagyományosan vegyszerek alkalmazására épülő, kémiai tisztítás egyetlen teljesen környezetbarát alternatívája. Ugyanakkor a Twister olyan hatékony, hogy az eredmény egy - padlóviasz és polírozás nélkül is tiszta és fényes - padló lesz. A Twister költséghatékonyságát növeli, hogy nem kell hozzá vegyszer, szemben a hagyományos takarítási metódusokkal. Egyedülálló előnyeit a padló tulajdonosa élvezheti, mivel a HTC Twister eljáráshoz csak a gyémánt pad-ekre és vízre van szükség. Valóban egyedülálló tisztítási, polírozási hatékonyságán túl, tehát még környezetbarát is.

Magas Fényerő – Extrém Tisztaság – Könnyebb tisztíthatóság

Miután A Twister bármilyen változtatás vagy különleges berendezés beszerzése nélkül használható bármilyen élettartamú padlón. Ez, kombinálva az időszakos nagytakarítások elhagyásával és a hosszabb élettartamú Twister pad-ekkel, jelentős költségcsökkentést és időmegtakarítást eredményez.

A gyönyörű felület hosszútávon, a napi takarítással még tovább élvezhető

Miután felújította felületét, utána a tartós eredmény hosszú távú fennmaradása érdekében tudunk Önnek olyan technológiát biztosítani, mellyel a mindennapi takarításban alkalmazva speciálisan fenn tudjuk tartani az extra ragyogást, tartós szépséget a márvány burkolat felületén! A takarítás kivitelezője szebb eredményt produkál kevesebb idő alatt. 

Ajánlatkérés takarítási feladatok ellátására

Kérjük, az alábbi adatlapot töltse ki ajánlatunk elküldéséhez. Felhívjuk figyelmét, hogy az adatlap csillaggal jelölt mezőit mindenképpen szükséges kitölteni az alapos és korrekt ajánlat elkészítéséhez. A kapcsolattartói adatok esetén valódi adatokat adjon meg, arra az esetre, ha az adatlapon megadott információk mellett kollégáink esetleg további kérdéseket szeretnének feltenni az ajánlatadás érdekében.

Az Ön neve*:
Telefonszám*:
E-mail cím*:
Cégnév:
Helyiség típusa:
Alapterület: m2
Rendszeresség:
Tevékenység:
A CTRL gomb nyomvatartásával + kattintással
több elem is kiválasztható!
Egyéb üzenet:

Taképszolg Kft.

1117 Budapest, Budafoki út 60 A épület I. emelet

06 30 570 3584

info@takepszolg.hu

Hogyan indítjuk el új takarítási projektjeinket?

» A munkavégzési terület alapos bejárása és felmérése

» A felmérési adatok alapján takarítási terv készítése

» A takarítási terv alapján humán- és más erőforrások biztosítása

» Próbatakarítás végzése az adott területen, a saját költségünkre

» A takarítási terv és folyamatok véglegesítése a próbatakarítási tapasztalatok alapján

» A már helyismerettel is rendelkező munkatársakkal elkezdhetjük az első tényleges munkavégzési napot


Kérdése merült fel az ajánlatkérés kitöltése közben?


Keresse kollégánkat, aki készséggel segít Önnek:Koródi Andrea
Értékesítési vezető

06 30 570 3584