Germstar termékek, kézfertőtlenítés - járvány megelőzési célokra.

Cégünknél a higiéniás program nem ér véget a szakszerű irodatakarításnál! Az irodában dolgozók egészségének megőrzését is a „kezünkbe vettük” a Germstar kézfertőtlenítő berendezések forgalmazásával. A Germstar irodai járványmegelőző program célja az utcáról behozott vírusok elleni azonnali védelem, továbbá az irodai munkakörnyezetben kialakuló fertőzések terjedésével szembeni hatékony fellépés, az egészséges irodai munkakörnyezet fenntartása. 


A Germstar egy víz állagú kézfertőtlenítő folyadék, mely nem ragad, tiszta, száraz érzetet hagy maga után. A kéz felületén található kórokozók, vírusok 99,9%-át elpusztítja, és hosszan tartó, 3 órás védelmet biztosít.

A Germstar érintés nélküli adagoló használatával fél mozdulattal, egy pillanat alatt megtörténhet a tökéletes kézmosás! Irodákba, munkahelyekre a stílusos, gömb formájú, érintés nélküli adagolót javasoljuk. Elég csak a gömb alá tartanunk a kezünket, az adagoló érzékeli, és pontosan a kívánt mennyiségű folyadékot spricceli tenyerünkre.

Nemcsak influenza szezonban, hanem mindennapi használatra, hiszen a Germstarral még spórolhatunk is: jóval kevesebb folyóvízre, papírtörlőre lesz szükség az irodaházban. Ezért fokozottan ajánljuk környezettudatos, felelős vállalatoknak. Továbbá egészség, sport-és szépségcentrumoknak, közintézményeknek, irodáknak szintén kiemelten ajánljuk ezt az idő-és energiatakarékos megoldást a mindennapi munkahelyi higiénia és köz-egészség megteremtésére és megőrzésére. 
 
 
Telefon: +3630 570 3584
E-mail: korodi.andrea@takepszolg.hu
 
Ajánlatkérés takarítási feladatok ellátására

Kérjük, az alábbi adatlapot töltse ki ajánlatunk elküldéséhez. Felhívjuk figyelmét, hogy az adatlap csillaggal jelölt mezőit mindenképpen szükséges kitölteni az alapos és korrekt ajánlat elkészítéséhez. A kapcsolattartói adatok esetén valódi adatokat adjon meg, arra az esetre, ha az adatlapon megadott információk mellett kollégáink esetleg további kérdéseket szeretnének feltenni az ajánlatadás érdekében.

Az Ön neve*:
Telefonszám*:
E-mail cím*:
Cégnév:
Helyiség típusa:
Alapterület: m2
Rendszeresség:
Tevékenység:
A CTRL gomb nyomvatartásával + kattintással
több elem is kiválasztható!
Egyéb üzenet:

Taképszolg Kft.

1117 Budapest, Budafoki út 60 A épület I. emelet

06 30 570 3584

info@takepszolg.hu

Hogyan indítjuk el új takarítási projektjeinket?

» A munkavégzési terület alapos bejárása és felmérése

» A felmérési adatok alapján takarítási terv készítése

» A takarítási terv alapján humán- és más erőforrások biztosítása

» Próbatakarítás végzése az adott területen, a saját költségünkre

» A takarítási terv és folyamatok véglegesítése a próbatakarítási tapasztalatok alapján

» A már helyismerettel is rendelkező munkatársakkal elkezdhetjük az első tényleges munkavégzési napot


Kérdése merült fel az ajánlatkérés kitöltése közben?


Keresse kollégánkat, aki készséggel segít Önnek:Koródi Andrea
Értékesítési vezető

06 30 570 3584