Szolgáltatásaink

Irodák, irodaházak takarítása
A Taképszolg Kft 2004 óta vállalja irodák és irodaházak teljes körű napi – és nagytakarítását. Alaposan, részletekbe menően takarítjuk az irodák, közlekedők, tárgyalók helyiségeit, a teakonyhákat, a mellékhelyiségeket és azok minden egyes részletét kiemelten. Cégünk szlogenje: A Minőség a legapróbb részletekig - melynek maximálisan igyekszünk megfelelni, s melyet már korábbi megbízóink is alátámasztottak.
Ipari takarítás, gyártakarítás: gyárak, üzemek szakszerű takarítása
Az ipar és a technológia fejlődésével együtt fejlődött tovább a takarítási technológia is, és egyre élesebben elkülönülnek a takarítás különböző ágazatai. Az iroda takarítás mellett egy jellegében és emiatt beruházási, takarítási szempontból is eltérő ágazat alakult ki, ez pedig az Ipari takarítás. Az Ipari takarítás egyik fő jellemzője, hogy egyedi igények figyelembe vétele mellett csak speciális gépekkel és folyamatos szakképzésekkel lehet hatékonyan végezni. Az egyik legtőkeigényesebb beruházás.
Ablaktisztítás és homlokzat tisztítás
Cégünk 2011 májusától kezdve, korszerűsítette az ablaktisztítás technológiáját: az Aqua Force ablaktisztító gépünk kifejezetten külső homlokzatok és nagy üvegfelületek, üvegablakok, és függönyfalak tisztítására az eddigieknél jóval hatékonyabb módszer.
Speciális Szolgáltatásaink
Wellness és fitness központok napi - és nagytakarítása
A wellness és fitnesz létesítmények az egészséget szolgálják, ahol különösen fontos a higiénia magas szintű betartása. A közös öltözők, zuhanyzók, és az egymás után, sok esetben izzadó kézzel használt gépek kapaszkodói, és felületei mind-mind komoly fertőtlenítést igényelnek. Nagyon fontos, hogy vendégeink maximális biztonságban részesüljenek a higiénia területén. A wellness vagy fitnesz szalon kiválasztásánál, ahová majd járni szándékozunk - mindannyiunk számára fontos szempont a komfortérzet, amihez a tisztaság nagymértékben hozzájárul.
Büfé üzemeltetés irodaházakban
A Taképszolg Kft 2010 tavaszától megkapta a Knorr Bremse Kutató-és Fejlesztési Központ büféjének üzemeltetési jogát. Büfénk kellemes budai részen, a XI. kerületei Major utca 69.-es szám alatt található. Elsősorban az ott dolgozók reggeli, ebéd és uzsonnaigényét szolgáljuk ki 8.00 órától 17.00 óráig.
Germstar termékek, kézfertőtlenítés - járvány megelőzési célokra.
Cégünknél a higiéniás program nem ér véget a szakszerű irodatakarításnál! Az irodában dolgozók egészségének megőrzését is a „kezünkbe vettük” a Germstar kézfertőtlenítő berendezések forgalmazásával. A Germstar irodai járványmegelőző program célja az utcáról behozott vírusok elleni azonnali védelem, továbbá az irodai munkakörnyezetben kialakuló fertőzések terjedésével szembeni hatékony fellépés, az egészséges irodai munkakörnyezet fenntartása
Utcák, közterületek, parkok takarítása
Cégünk folyamatosan keresi azokat az innovatív megoldásokat, melyekkel saját munkánkat még hatékonyabbá, gyorsabbá, és tökéletesebbé tehetjük – megrendelőink legnagyobb megelégedésére, úgy, hogy eközben odafigyelünk környezetünk és megbízónk pénztárcájának védelmére is! A Tennant 400 Zöld Gépével a Budapesti Vidámpark teljes területét évek óta magas fokú hatékonysággal takarítottuk.Green Machine - a zöld seprőgép.
Takarítógépek bérlése, kölcsönzése
Cégünk több tíz millió forintos gépparkkal rendelkezik. Gépeink helytállnak minden területen, legyen szó irodaházakról, garázsokról, vagy akár csarnokokról.
Márványlap tisztítás
A Taképszolg Kft ezúttal olyan innovációs lehetőséggel bír a márvány felújítási kristalizációs technológia segítségével, mellyel Ön jelentősen megkönnyítheti felújítási munkálatait! A kristalizálási eljárásnak köszönhetően a meglévő matt és karcos padlóburkolatot magas fényű esztétikus burkolattá alakítjuk.
Ecobug - víz és szagmentes megoldás minden piszoárhoz
Ecobug egy költségkímélő és higiénikus megoldás minden piszorához. Ha Önnek már vízmentes piszoárja van, akkor is érdemes kiegészítenie azt az ecobug rendszerrel, ugyanis egy adapter segítségével könnyedén használható, így megszűnnek a kellemetlen szagok.
Ajánlatkérés takarítási feladatok ellátására

Kérjük, az alábbi adatlapot töltse ki ajánlatunk elküldéséhez. Felhívjuk figyelmét, hogy az adatlap csillaggal jelölt mezőit mindenképpen szükséges kitölteni az alapos és korrekt ajánlat elkészítéséhez. A kapcsolattartói adatok esetén valódi adatokat adjon meg, arra az esetre, ha az adatlapon megadott információk mellett kollégáink esetleg további kérdéseket szeretnének feltenni az ajánlatadás érdekében.

Az Ön neve*:
Telefonszám*:
E-mail cím*:
Cégnév:
Helyiség típusa:
Alapterület: m2
Rendszeresség:
Tevékenység:
A CTRL gomb nyomvatartásával + kattintással
több elem is kiválasztható!
Egyéb üzenet:

Taképszolg Kft.

1117 Budapest, Budafoki út 60 A épület I. emelet

06 30 570 3584

info@takepszolg.hu

Hogyan indítjuk el új takarítási projektjeinket?

» A munkavégzési terület alapos bejárása és felmérése

» A felmérési adatok alapján takarítási terv készítése

» A takarítási terv alapján humán- és más erőforrások biztosítása

» Próbatakarítás végzése az adott területen, a saját költségünkre

» A takarítási terv és folyamatok véglegesítése a próbatakarítási tapasztalatok alapján

» A már helyismerettel is rendelkező munkatársakkal elkezdhetjük az első tényleges munkavégzési napot


Kérdése merült fel az ajánlatkérés kitöltése közben?


Keresse kollégánkat, aki készséggel segít Önnek:Koródi Andrea
Értékesítési vezető

06 30 570 3584