Taképszolg a környezetünkért.


Napjainkban egyre fontosabb a megfelelő tisztaság és a higiénia, de egyáltalán nem mellékes, hogy céljainkat milyen eszközökkel és vegyszerekkel érjük el.

Környezetünk tisztasága mellett környezetünk óvása is kiemelt tényező minden napi munkavégzésünk során.

Ezért mi a Taképszolgnál kizárólag újrahasznosított papírra nyomtatunk, energiatakarékos gépekkel végezzük minden napi munkánkat, és a takaírtási feladatainkat környezetbarát módszerekkel és környezetkímélő tisztítószerekkel végezzük.

Környezetbarát takarítás, környezetkímélő tisztítószerekkel


Lényeges szempont Földünk védelme érdekében, hogy biológiailag lebomló környezetbarát tisztítószerekkel takarítsunk, melyek használata az egészségre nem veszélyes...

Amellett, hogy javarészt biológiailag lebomló vegyszereket tartalmaznak, fontos szempont a speciális hatás, illetve a gazdaságos kiszerelés. Hiszen így a hatásos a velük elért minőség a tisztítás során, ha valamennyi felületet az annak leginkább megfelelő tisztító-és ápolószerrel kezelünk. Nem mellékes továbbá a gazdaságos kiszerelés, hiszen az is lényeges szempont, hogy felhasználásuk után minél kevesebb újrahasznosításra nem alkalmas flakon, doboz maradjon vissza. 

TANA Green Care környezetbarát termékei összetételük révén megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak, amelyeket az EU a környezetbarát és bőrbarát termékek címkével fémjelzett. A Tana tisztítószerek az épületek napi vagy időszakos takarítási feladataira minden esetben ideális megoldást jelentenek. A Tana tisztítószerek a megfizethető minőséget képviselik a vendéglátásban, panziók, hotelek üzemeltetőinek, intézmények, óvodák, iskolák, idősotthonok, kórházak fenntartóinak. 

A Tana tisztítószer hatékony, felületkímélő, gazdaságos megoldás a napi takarítás, időszakos takarítás, szaniter helyiségek takarítása, toalett tisztítás, illatosítás, bevonatolás, impregnálás, fertőtlenítés és a konyhahigiénia minden területén. A Tana speciális tisztítószerek, adalékok kiszélesítik a felhasználási lehetőségeket. Gépi padlótisztítás, szőnyegtisztítás esetén habzásgátlót használva több fajta tisztítószer használható, és alkalmazásával a gépeket is védjük. Elegáns márvány, mészkő burkolatok, bútor vagy fém felületek tisztítása ápolása a Tana termékekkel egyszerűen megoldható. Guminyomok, kerékpár, cipő vagy targoncagumi fekete nyomai a Cleaner R guminyom eltávolító tisztítószerrel feltisztítható. 

Nézzük meg, hány- és hányféle speciális területen használhatóak a Tana termékek, ezzel is bizonyítva, hogy valóban professzionális minőséget érhetünk el a használatukkal. 

Napi tisztítószerek
A Tana tisztítószerek a takarítócégek legkedveltebb tisztítószerei, amelyeket a lakások, intézmények, kórházak, bevásárló központok napi takarítására alkalmaznak a legnagyobb mennyiségben. 

Szaniter tisztítószerek
A Tana szaniter tisztítószerek fürdőszobák, mellékhelyiségek, uszodák, vízkőmentesítésére, napi és időszakos takarítására ajánlott tisztítószer család. 

Szórófejes rendszer Quick & Easy 
A szórófejes tisztítószer rendszereket a napi takarításhoz, bútorok, berendezések ajtók, gyors felülettisztítására a felmosókocsikra rendszeresítve ajánljuk. Csak egy spriccentés a felületre, egy törlés a törlőkendővel vagy papírtekerccsel. 

Szőnyeg tisztítószerek 
A Tana szőnyegtisztítószerek extrakciós szőnyegtisztító gépekhez, samponhabos tisztításokhoz és száraz granulátumos szőnyegtisztításhoz a tökéletes választás. 

Ápoló hatású napi tisztítószerek 
Az ápoló hatású napi tisztítószerek egy fázisban tisztítóhatással és a felületeket felfrissítő selyemfényű ápoló hatással fejtik ki hatásuk. Az ápoló hatású tisztítószerek nem képeznek réteget a felületeken, mint a bevonatoló szerek, folyamatos használatuk során nem vastagodik az ápolófilm. 

Padlóápoló emulzió 
Padlóápoló emulziók, bevonatoló szerek. Azon keménypadló típusokra ajánljuk, amelyek nyílt pórusú felületét egy bevonatoló réteggel ellátva, egy selyemfényű könnyen takarítható, kopásálló réteget képzünk. Márvány, mészkő, linóleum, bizonyos műgyanta padlóburkolatok karbantartására. 

Alaptisztító szerek
Alaptisztítószerek elhasználódott bevonatoló rétegek időszakos eltávolítására, alaptakarításra ajánlott tisztítószerek. A bevonatoló rétegek eltávolítására mindig a korábbi bevonatoló réteg azonos gyártmányú, megfelelő termékét alkalmazzuk. 


 

Bővebb információt szeretne szolgáltatásunkról?

Keressen bennünket bizalommal, Kis Anikó kolléganőnk várja árajánlatkérését és helyszíni felmérési igényét:
 
Ajánlatkérés takarítási feladatok ellátására

Kérjük, az alábbi adatlapot töltse ki ajánlatunk elküldéséhez. Felhívjuk figyelmét, hogy az adatlap csillaggal jelölt mezőit mindenképpen szükséges kitölteni az alapos és korrekt ajánlat elkészítéséhez. A kapcsolattartói adatok esetén valódi adatokat adjon meg, arra az esetre, ha az adatlapon megadott információk mellett kollégáink esetleg további kérdéseket szeretnének feltenni az ajánlatadás érdekében.

Az Ön neve*:
Telefonszám*:
E-mail cím*:
Cégnév:
Helyiség típusa:
Alapterület: m2
Rendszeresség:
Tevékenység:
A CTRL gomb nyomvatartásával + kattintással
több elem is kiválasztható!
Egyéb üzenet:

Taképszolg Kft.

1117 Budapest, Budafoki út 60 A épület I. emelet

06 30 570 3584

info@takepszolg.hu

Hogyan indítjuk el új takarítási projektjeinket?

» A munkavégzési terület alapos bejárása és felmérése

» A felmérési adatok alapján takarítási terv készítése

» A takarítási terv alapján humán- és más erőforrások biztosítása

» Próbatakarítás végzése az adott területen, a saját költségünkre

» A takarítási terv és folyamatok véglegesítése a próbatakarítási tapasztalatok alapján

» A már helyismerettel is rendelkező munkatársakkal elkezdhetjük az első tényleges munkavégzési napot


Kérdése merült fel az ajánlatkérés kitöltése közben?


Keresse kollégánkat, aki készséggel segít Önnek:Koródi Andrea
Értékesítési vezető

06 30 570 3584