Rólunk mondták

"A Taképszolg Kft-vel 2008 óta dolgozunk együtt és meg vagyunk elégedve a munkájukkal. Leginkább a rugalmasságuk és precizitásuk miatt szeretjük a cég szolgáltatásait. Azonnal számíthatunk rájuk, amikor hirtelen van szükségünk valamire, akár egy rendkívüli hétvégi nagytakarításra, akár ipari kapuink gyors mosására! Mindig előtérbe helyezik a megbízó igényeit, a mi beosztásunkhoz, időnkhöz igazítják a dolgozóik beosztását. Továbbá elvégeznek olyan plusz feladatokat is, mint például a rovar és rágcsálóirtás, - amelyekre így ezután már nem kell külön céget megbíznunk, ez így nekünk kényelmesebb. Egyszóval rugalmasak, korrektek és sokoldalúak!"

Németh Péter
 

Siemens Magyarország Kft.

"Ön tudja, milyen tisztítószerrel szabad lemosni a műemlék Körhinta hintalovait? Tudja azt, hogyan lehet a Villanyautó pályájának acéllemez burkolatát ragyogó fényesen tartani? A Taképszolg Kft. dolgozói tudják. A cég vidámparki dolgozóit név szerint ismerem - ők nálunk nem havonta lecserélt névtelen takarítók, hanem olyan munkatársak, akikre biztosan számíthatok."

Kuzma Tamás

Budapesti Vidám Park Zrt.

"1996-tól látja el a Taképszolg az iroda és gyártócsarnok takarítását a Knorr-Bremse budapesti gyárában. Minden évben 2 alkalommal nagytakarítást is végeznek. A karbantartási tevékenységem révén 3 éve vagyok kapcsolatban a céggel. Korrekt, reális áron dolgozó vállalkozásként ismertem meg őket, megbízható alkalmazottakkal."

Kovács Zoltán
 

Knorr-Bremse VJR Hungária Kft.

"A 2007 -ben átadott, majd 2008-ban kibővített RAVAK Business Center irodaházunk takarítását kezdetek óta a Taképszolg végzi. A cég mellett döntöttünk, mivel kedvező árai és a szolgáltatások rugalmas módosítása - az irodaház fokozatos kihasználtságának megfelelően -, lehetővé tették az üzemeltetési költségek optimalizálását. A takarító csapat munkájának minősége folyamatosan ellenőrizve van így a kisebb részletek is folytonosan tisztán maradnak."

Vajányi László
 

Ravak Hungary Kft.

"2006 óta dolgozunk együtt a Zöldliget Társasházban. Ezen idő alatt a kialakított takarítási rendszer jól működik. A Lakók, Tulajdonosok felől nem érkezik semmilyen panasz a takarításra. Mindig pontosan végzik a munkákat, legyen az a napi takarítás, vagy az éves nagytakarítás."

Palotás István
 

Globál Ház Kft., Zöld Liget Lakópark

"A Taképszolg -gal való - 1 éven túlmutató - együttműködés során mind a cégvezetés, mind pedig az alkalmazottaik részéről megtapasztaltam a munkájuk iránti felelősséget, és igényességet. Ez idő alatt bizonyították számomra, hogy elkötelezettjei a minőségi munkának, a megbízó érdekeit, kívánságait minden esetben előtérbe helyezték a sajátjaikkal szemben. Köszönöm a munkájukat, további sok sikert, és töretlen lendületet kívánok jövőbeni céljaik megvalósításához!"

Váczi Mónika
 

Kelen-Park Kft., Budapest

"... ismét bizonyítottátok, hogy mire vagytok képesek a takarítás területén! Ezt már nem is nevezném takarításnak, hanem inkább nevezném csodának! Nagyon szép lett, ragyogott a kezetek nyoma után minden! Ha minden cég, minden ember így végezné el, amit elvállal, akkor egy sokkal boldogabb országunk lenne!"

Markovich Béla
 

Mapei Kft.

"2012-ben megbíztuk a Taképszolg Kft-t, hogy a VERITAS - Dunakiliti cégnél takarítást végezzenek.

2012. éves projektünkkel kapcsolatban Autoklávok és légtechnikai csövek szakszerű tisztítását rugalmas, megerendelő igényeit figyelembe véve, alkalmazkodva, jó minőségben végezték el.

Továbbra is szeretnénk együttműködni a TAKÉPSZOLG Kft-vel, és ajánljuk más cégeknek, partnereinknek, mert kifogástalan munkát végeztek, korrekt áron"

Varga Tamás

Ügyvezető

VATAM Hungária Kft

"Precíz, szép munka. Nagyon meg vagyunk elégedve. Köszönjük szépen, a megbízható, kedves mosolygós munkaerőt"

MEDICINA Betegség Megelőző Kft
Ajánlatkérés takarítási feladatok ellátására

Kérjük, az alábbi adatlapot töltse ki ajánlatunk elküldéséhez. Felhívjuk figyelmét, hogy az adatlap csillaggal jelölt mezőit mindenképpen szükséges kitölteni az alapos és korrekt ajánlat elkészítéséhez. A kapcsolattartói adatok esetén valódi adatokat adjon meg, arra az esetre, ha az adatlapon megadott információk mellett kollégáink esetleg további kérdéseket szeretnének feltenni az ajánlatadás érdekében.

Az Ön neve*:
Telefonszám*:
E-mail cím*:
Cégnév:
Helyiség típusa:
Alapterület: m2
Rendszeresség:
Tevékenység:
A CTRL gomb nyomvatartásával + kattintással
több elem is kiválasztható!
Egyéb üzenet:

Taképszolg Kft.

1117 Budapest, Budafoki út 60 A épület I. emelet

06 30 570 3584

info@takepszolg.hu

Hogyan indítjuk el új takarítási projektjeinket?

» A munkavégzési terület alapos bejárása és felmérése

» A felmérési adatok alapján takarítási terv készítése

» A takarítási terv alapján humán- és más erőforrások biztosítása

» Próbatakarítás végzése az adott területen, a saját költségünkre

» A takarítási terv és folyamatok véglegesítése a próbatakarítási tapasztalatok alapján

» A már helyismerettel is rendelkező munkatársakkal elkezdhetjük az első tényleges munkavégzési napot


Kérdése merült fel az ajánlatkérés kitöltése közben?


Keresse kollégánkat, aki készséggel segít Önnek:Koródi Andrea
Értékesítési vezető

06 30 570 3584