A Tiszta, Drogmentes Magyarországért – a Taképszolg Kft is ringbe szállt…

Az Együtt egy drogmentes Magyarországért alapítvány mozgalom a Drogmentes Világért Alapítvány magyarországi partnere. Cégünk is magáénak érezte e küldetést, hogy ebben is tisztaságot teremtsünk:  a jövő generációjának a világ legnagyobb nem-kormányzati drogfelvilágosító és –megelőző kezdeményezése mellé álltunk, mint bronz-fokozatú támogatók. Tanulmányokon alapul, melyek azt mutatják, hogy ha a fiatalokat tájékoztatjuk a drogokkal kapcsolatos igazságokról, – hogy valójában mik is ezek és milyen hatást fejtenek ki -, akkor ennek arányában csökken a kábítószer fogyasztás.

A Drogmentes Magyarországért Maraton civil és hivatásos sportolói elviszik a hírét annak, hogy az ország lakossága nemre, etnikumra, felekezeti hovatartozásra, világnézetre való tekintet nélkül összefogott ebben a kérdésben, és teremtő szándékával meg kívánja azt állítani. Ez azt jelenti, hogy egymást segítve összefognak fiatalok, szülők, tanárok, önkormányzati munkatársak, cégvezetők, sportolók, sportvezetők, rendőrök, polgárőrök, a média képviselői, valamint a művészet, kultúra és közélet hírességei.

Ők azok, akikkel együtt dolgozunk egy drogmentes, tiszta Magyarország megteremtésén, melynek csapatunk is aktív támogatója.

Ajánlatkérés takarítási feladatok ellátására

Kérjük, az alábbi adatlapot töltse ki ajánlatunk elküldéséhez. Felhívjuk figyelmét, hogy az adatlap csillaggal jelölt mezőit mindenképpen szükséges kitölteni az alapos és korrekt ajánlat elkészítéséhez. A kapcsolattartói adatok esetén valódi adatokat adjon meg, arra az esetre, ha az adatlapon megadott információk mellett kollégáink esetleg további kérdéseket szeretnének feltenni az ajánlatadás érdekében.

Az Ön neve*:
Telefonszám*:
E-mail cím*:
Cégnév:
Helyiség típusa:
Alapterület: m2
Rendszeresség:
Tevékenység:
A CTRL gomb nyomvatartásával + kattintással
több elem is kiválasztható!
Egyéb üzenet:

Taképszolg Kft.

1117 Budapest, Budafoki út 60 A épület I. emelet

06 30 570 3584

info@takepszolg.hu

Hogyan indítjuk el új takarítási projektjeinket?

» A munkavégzési terület alapos bejárása és felmérése

» A felmérési adatok alapján takarítási terv készítése

» A takarítási terv alapján humán- és más erőforrások biztosítása

» Próbatakarítás végzése az adott területen, a saját költségünkre

» A takarítási terv és folyamatok véglegesítése a próbatakarítási tapasztalatok alapján

» A már helyismerettel is rendelkező munkatársakkal elkezdhetjük az első tényleges munkavégzési napot


Kérdése merült fel az ajánlatkérés kitöltése közben?


Keresse kollégánkat, aki készséggel segít Önnek:Koródi Andrea
Értékesítési vezető

06 30 570 3584