Piréz Gyermekműhely – hogy közelebb hozzon bennünket egymáshoz!

Cégünk, a Taképszolg Kft  az idei év januárjában megnyílt Piréz Gyermekműhely rendszeres és folyamatos támogatója: munkatársaink díjmentes takarítással járulnak hozzá az alapítvány sikeréhez.  Ez a fantasztikus kezdeményezés, a Piréz Gyermekműhely azért jött létre, hogy a jövő generációja képes legyen elfogadni a másikat és tudjon közösségben gondolkodni. A műhely foglalkozásai minden hétköznap délután várják az érdeklődőket, mégpedig ingyen, így még inkább igaz lehet az a megállapítás, hogy toleránsnak lenni semmibe sem kerül.

A Piréz Gyerekműhely munkatársai – cseppet sem kezdők ezen a területen: több egyesülettel és gyermekotthonnal voltak már közös projektjeik, továbbá nem véletlenül nyerték meg az Európai Unió Európai Integrációs alapjának támogatását is. A programok sorában a kisgyermekek számára szervezett gasztro junior programoktól, a brazil foci foglalkozásokon át, a szintén a legfiatalabbakra szabott tánc avagy capoeira órákig programok egész sora várja az érdeklődőket. A 2013. január 26-ai szombati megnyitón is már részt vettünk, és már itt is profi takarító kollégáinknak a lelkes gyermekek is besegítettek, s így még önfeledtebb, vidámabb lehetett a közös munka!

Ajánlatkérés takarítási feladatok ellátására

Kérjük, az alábbi adatlapot töltse ki ajánlatunk elküldéséhez. Felhívjuk figyelmét, hogy az adatlap csillaggal jelölt mezőit mindenképpen szükséges kitölteni az alapos és korrekt ajánlat elkészítéséhez. A kapcsolattartói adatok esetén valódi adatokat adjon meg, arra az esetre, ha az adatlapon megadott információk mellett kollégáink esetleg további kérdéseket szeretnének feltenni az ajánlatadás érdekében.

Az Ön neve*:
Telefonszám*:
E-mail cím*:
Cégnév:
Helyiség típusa:
Alapterület: m2
Rendszeresség:
Tevékenység:
A CTRL gomb nyomvatartásával + kattintással
több elem is kiválasztható!
Egyéb üzenet:

Taképszolg Kft.

1117 Budapest, Budafoki út 60 A épület I. emelet

06 30 570 3584

info@takepszolg.hu

Hogyan indítjuk el új takarítási projektjeinket?

» A munkavégzési terület alapos bejárása és felmérése

» A felmérési adatok alapján takarítási terv készítése

» A takarítási terv alapján humán- és más erőforrások biztosítása

» Próbatakarítás végzése az adott területen, a saját költségünkre

» A takarítási terv és folyamatok véglegesítése a próbatakarítási tapasztalatok alapján

» A már helyismerettel is rendelkező munkatársakkal elkezdhetjük az első tényleges munkavégzési napot


Kérdése merült fel az ajánlatkérés kitöltése közben?


Keresse kollégánkat, aki készséggel segít Önnek:Koródi Andrea
Értékesítési vezető

06 30 570 3584